Keien kopen voor de tuin

Keien bestellen via SteenExpres

Zoekt u een online adres waar u eenvoudig keien kunt bestellen voor uw tuin? Dan zit u helemaal goed bij SteenExpres! Wij zijn namelijk een online winkel waar u grind, split en keien kunt kopen tegen een scherpe prijs. SteenExpres is ontstaan uit het bedrijf Stenen en Keien. Omdat gebakken stenen onze passie zijn, zijn we dit mooie product gaan verkopen. Door de jaren heen hebben we met Stenen en Keien een groot netwerk opgebouwd. Dit geeft ons de mogelijkheid om de producten voor een scherpe prijs in te kopen en op een flexibele manier te vervoeren. Zo kunnen wij de kosten beperken en u een goed product tegen een scherpe prijs aanbieden. Wilt u meer te weten komen over de producten die wij bieden? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u dan graag meer over hoe u een keien tuin kunt verwezenlijken. Natuurlijk kunt u ook direct keien bestellen via onze website.

Goedkoop keien kopen via SteenExpres

Wij zijn het juiste adres wanneer u uw tuin wilt verrijken met prachtige keien. Bekijk het assortiment op onze website en kies de keien of het grind dat u wenst en plaats het in uw winkelmand. Wanneer u alles heeft gekozen dat u wenst, kunt u eenvoudig afrekenen. U ontvangt dan een product met een zeer goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Besluit daarom vandaag nog uw keien te bestellen via SteenExpres.

Met keien uw tuin verrijken

Door keien in uw tuin te gebruiken, geeft u uw tuin een heel natuurlijke of landelijke uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een mooi pad van keien en combineer dat met een mooi terras, een gezellige zithoek of sfeervol groen. U heeft eindeloos veel mogelijkheden met keien in uw tuin. Omdat keien en grind een echt natuurproduct zijn, kan het een natuurlijke look aan uw tuin geven. Daarbij komt dat keien en grind heel weinig onderhoud vragen. Zo geniet u nog jaren van een prachtige tuin. Kies er daarom direct voor om keien te kopen via SteenExpres.

Keien kopen in verschillende soorten en maten

De keien en het grind dat u bij ons in het assortiment vindt, is beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf bepalen voor welke korrelgrootte u gaat. Het grind dat wij verkopen is bijvoorbeeld beschikbaar in een korrelgrootte van 16 tot 32 mm. Maar ook voor een groter of kleiner formaat grind of keien kunt u bij ons aankloppen.

Bonte stenen en keien

Een voorbeeld van grind of keien die u kunt kopen via SteenExpres, zijn steentjes met een afmeting van 16 tot 32 mm. De losse steentjes zijn dus minimaal 16 mm en maximaal 32 mm groot. De stenen zijn bont gekleurd in kleuren als rood en geel genuanceerd. De stenen worden in mini bigbags van 1.000 kilogram verkocht. Door grind of keien in uw tuin toe te voegen, kunt u uw tuin tot in de puntjes afwerken. Wij helpen u graag met advies op maat als u hierbij geholpen wilt worden.

Split grind

Naast keien en grind, bieden wij ook ardennersplit met afmetingen van 16 tot en met 25 mm. Ardenner split is een gebroken natuursteen met een mooie grijze kleur. Net als de bonte stenen wordt dit grind verkocht in bigbags van 1.000 kilogram. Onze specialisten informeren u graag verder over de verdere eigenschappen en toepassingen van dit type grind.

Bel of mail voor meer informatie

Wenst u ook keien te bestellen via onze webshop? Of wilt u meer te weten komen over hoe u een keien tuin kunt realiseren? Benader ons dan via 06-29496910 of u vult het online contactformulier in op de website. Wij staan voor u klaar wanneer u keien gaat kopen via SteenExpres!