Sierbestrating kopen

Goedkope sierbestrating vindt u bij SteenExpres

Zoekt u een winkel waar u prachtige, goedkope sierbestrating kunt kopen? Dan bent u bij SteenExpres aan het juiste adres. Wij helpen u namelijk graag aan sierbestrating van een uitstekende kwaliteit. Ga snel naar de webshop en bekijk het volledige assortiment met goedkope sierbestrating. Wilt u meer te weten komen over hoe u de sierbestrating kunt bestellen? Neem dan contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook direct de sierbestrating kopen die u wenst.

Een scherpe prijs en een uitstekende kwaliteit

Bij ons kunt u zeer voordelig uw sierbestrating kopen. Ondanks de scherpe prijs, zijn de producten van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Zo heeft u in ieder geval nog jaren plezier van uw prachtige bestrating. De sierbestrating die wij verkopen, komt in de vorm van gebakken straatstenen. Deze straatstenen zijn bij ons verkrijgbaar in een waalformaat, dikformaat, keiformaat en rijnformaat. De sierbestrating is in heel veel verschillende kleuren te verkrijgen. U vindt dus altijd wel een steen die past bij uw wensen. Besluit u vandaag uw sierbestrating te bestellen via SteenExpres? Dan heeft u uw bestelling al binnen 5 werkdagen in huis!

Stenen met een keiformaat

Wij geven u graag meer informatie over onze stenen. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld gebakken stenen met een keiformaat. Neem bijvoorbeeld de Via Sorrento Vecchio. Dit is een keiformaat steen met een dikte van 7 cm. De rood bezande steen is ideaal wanneer u bijvoorbeeld uw oprit wilt bestraten. De getrommelde sierbestrating heeft een prachtig verouderd uiterlijk, die een authentieke uitstraling geeft aan uw oprit of tuin.

Sierbestrating met een lingeformaat

Een ander formaat steen dat u bij ons kunt aanschaffen, is het lingeformaat. Een voorbeeld is het Lingeformaat 80 Brons. Het is een prachtige, onbezande steen met een geel/groene kleur. Dit type sierbestrating is ideaal wanneer u uw oprit of tuinpad wilt bestraten. Het is een niet getrommelde steen, maar heeft desondanks nog steeds die oude look. Hiermee zorgt hij voor veel uitstraling in uw tuin.

Een dikformaat steen

Ook een steen met een dikformaat leent zich prima voor sierbestrating. Een mooi voorbeeld uit ons assortiment is de Via Messina Vecchio. Deze klinker heeft een warme rode kleur en is bezand en getrommeld. Wilt u een mooie oprit maken? Dan is dit type steen ideaal. In onze collectie vindt u nog veel meer stenen met een dikformaat. Wij verkopen bijvoorbeeld de Via Violeta Vecchio, Via Torino Vecchio, Giallo, Novoton en Via Cuneo Vecchio. Bekijk snel welke steen u het meest aanspreekt.

Maatvaste strengpers stenen

Wilt u graag sierbestrating kopen die maatvast is? Dan zijn strengpers stenen een hele goede keuze. Wij verkopen strengpers stenen met een prachtige roodbruine kleur. Doordat deze stenen geschaafd en gesinterd zijn, is dit type steen heel maatvast. Ze kunnen daarom heel goed gebruikt worden voor terrassen en oprijlanen. Qua afmeting is de steen 200x100x60mm.

Rijnformaat stenen

Bij ons kunt u ook sierbestrating bestellen met een rijnformaat. Een mooi voorbeeld van een steen met een rijnformaat is de Via Reggio. Deze onbezande straatsteen heeft de kleur geel genuanceerd. Met zijn nostalgische uiterlijk zal hij prachtig staan op de terrassen en paden in uw tuin. Neem contact op voor meer informatie over de prijzen en afmetingen.

Goedkope sierbestrating met een waalformaat

Ten slotte kunt u ook sierbestrating kopen met een waalformaat. Deze stenen worden ook wel gebakken waaltjes genoemd. Wij verkopen bijvoorbeeld de Via Savona Vecchio. Het is een getrommelde en onbezande steen met een warme roodbruine kleur. Omdat de stenen getrommeld zijn, hebben ze een mooi verouderd uiterlijk. Het zijn stenen die u veel terugziet op de terrassen van huizen.

Sierbestrating bestellen via SteenExpres

Bent u benieuwd geworden naar de prijs en andere specificaties van onze goedkope sierbestrating? Benader ons dan via 06-29496910 of vul het online contactformulier in op de website. Natuurlijk kunt u ook direct de sierbestrating bestellen die u wenst.